Hocam ben masterkredikarti.com olan kredi kartının domainini aldım.
ayrıca mastercard.co ve türkçe olarak masterkart.co aldım.
Aynı kredi kartının mastercard.com kredi kartıyla alakası olmayan bir firmanın işini yapıyor.
yani biri banka kredi kartı ise ana domain olan masterkart.com mastercard.com bunlar bankayla alakası olmayan farklı bir sektörün kartvisit,karton gibi domain adı..yani bu jenerik olamıyor.çünkü kredi kartla alakası olmayan bir sektör.
ben drekt masterkredikarti.net olanını aldım..
Hocam sizce sektör bazlı mı yoğunlaşayım, yoksa müşteri bazlı mı yoğunlaşayım? Sektörde hangisinde başarılı olurum.?
İngilizcem çat pat,kem küm gibi işte
Fikirlerinize de ihtiyacım var
mastercard.co alan adı için İngilizce makale sitelerinden içerik temin edebilirsiniz. niche olarak kullanırsınız. Bunu yurt dışı ziyaretçi için biraz daha elit şekilde kullanırsınız.
masterkredikarti.com için; kredi kartı rekabeti yüksek bir kategori. yine de aylık aranma hacmi ve tıklama başına geliri fena değil. normal vatandaş için her bankanın adıyla birer başlık açıp o kelimelerden de gelir elde edebilirsiniz. Bunda muhakkak içeriği kendiniz yazın. Spam hiçbir içerik olmasın.
masterkart domainini de, üstteki alan adındaki site için network şeklinde destekler şekilde kullanabilirsiniz. domainlerin özelliklerine bakmadım. Eğer ranking özellikleri de iyiyse tek bir kategorinin dışına sağmadan belirli aralıklarla içerik girer, hem yerli hem de yabancı site şeklinde gelir elde edersiniz. Tabii sabır işi bu. Bugünden yarına değil. Ana proje olarak bakarsanız.
Hayırlı olsun tekrardan.