DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, iphone 4 serisi, samsung serisinin neredeyse hepsi kullanmış birisi olarak söylüyorum.

550 TL ye Asus zenfone 5
800 TL'ye Asus zenfone 6
1.200 TL'ye Asus zenfone 2

Bu yukarıdaki hangi telefonu alırsan al, ödediğin paranın tam karşılığını alırsın ( Yukarıda yazdığım fiyatlar, Türkiye garantili sıfır fiyatları )

3.000 TL iphone hak ediyor mu? ( cihaz olarak diyorum ) bence etmez. Samsung edge 2.300 samsung edge ediyor mu ? Bence etmiyor. Ha gösteriş dersen ona birşey diyemem, ama yok performans, görünüm ve kalite dersen Asus derim.

Bende Asus Ux31e Ultrabook var, 4 senedir kullanıyorum. SSD diskli, İ5 işlemcili. Geçen gün bir tane daha alacaktım arkadaşa, fiyatlara bir baktım, ebay, aliexpress gibi sitelerde, 1.600 $ ve ben o cihazı 4 sene önce bile o fiyata almamıştım.

Benim görüşüm, teknoloji bölü performans / görünüm deyince aklıma Asus geliyor. Tabi mcbook air için o parayı vereni de anlarım.
Hocam 550 TL'ye Zenfone 5 dediğiniz 2 GB ram 16 GB Rom versiyonu ise yarın alıyorum ben onu? Bir link vs. var mı? Bu arada bende Asus X550JK-XO012D marka laptop kullanıyorum Nisan ayı sonunda almıştım dediğiniz gibi ben indirim kovalayıp 1.700 TL civarına almıştım 4 GB versiyonunu şuan 2.000'in üzerinde fiyatı diye gördüm geçenlerde. Bende Asus'a 8 GB ram takviyesi yapıp ve SSD fiyatları düşerse 240 GB SSD takmak istiyorum. Şimdi bile performansı çok iyi bu özelliklere çıkınca nasıl olur düşünemiyorum Asus telefon almayı çok istiyorum alırsam eğer umarım laptop gibi çok memnun kalırım. Zaten telefonda oyun oynayan biri değilim şarj konusunda da sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum