Hocam aslında çok doğru söylemişsiniz ancak benim bir önceki mesajda dediğim gibi Asus galiba intel işlemci olduğu için Samsung'a göre daha çok yiyor gibi geliyor bana. Hız konusunda iyidir benim düşüncem ancak hız da şarjı yiyen bir unsurlardan zaten. Sonuçta ona göre ram kullanıyorsun. Benim aklımda S3 Neo (1.5 GB ram) ve S4 (2GB ram) var. Ben samsung kullanıp da şarj problemi çeken görmedim desem yeridir. Ancak nerede bir iphone kullanıcısı görsem "priz nerede?" sorusuyla karşı karşıya kalıyorum
Hocam, iphone 4 serisi, samsung serisinin neredeyse hepsi kullanmış birisi olarak söylüyorum.
550 TL ye Asus zenfone 5
800 TL'ye Asus zenfone 6
1.200 TL'ye Asus zenfone 2
Bu yukarıdaki hangi telefonu alırsan al, ödediğin paranın tam karşılığını alırsın ( Yukarıda yazdığım fiyatlar, Türkiye garantili sıfır fiyatları )
3.000 TL iphone hak ediyor mu? ( cihaz olarak diyorum ) bence etmez. Samsung edge 2.300 samsung edge ediyor mu ? Bence etmiyor. Ha gösteriş dersen ona birşey diyemem, ama yok performans, görünüm ve kalite dersen Asus derim.
Bende Asus Ux31e Ultrabook var, 4 senedir kullanıyorum. SSD diskli, İ5 işlemcili. Geçen gün bir tane daha alacaktım arkadaşa, fiyatlara bir baktım, ebay, aliexpress gibi sitelerde, 1.600 $ ve ben o cihazı 4 sene önce bile o fiyata almamıştım.
Benim görüşüm, teknoloji bölü performans / görünüm deyince aklıma Asus geliyor. Tabi mcbook air için o parayı vereni de anlarım.