Merhaba,
1) Sunucular Izmir'de
2) Whois gizleme ve özel ip adresi ücreti mukabilinde yapılabiliyor.
3) SSD ve SAS disklerden oluşan IBM Storwize storagelar üzerinde çalışıyor siteleriniz.
4)
https://www.alastyr.com/tos.html hepsi burada yazıyor. bir facebook açmayacaksanız, ya da youtube a rakip olmak istiyorum diye bir düşünceniz yoksa cok sorun olacağını sanmıyorum.
Aslında hizmetin kusursuz olduğu burada ortaya çıkıyor artık firma müşteriyi mağdur edecek bir kusur bırakmadığı için müşteri kendisine verilen işlemci limitinin üzerinde bir performas bekliyor ve bu performansı alamadığı zaman ortada bir sebep yokken firmanın kendisini mağdur ettiğini iddaa ediyor ama asıl suç tamamen kendisinde bu konuda bilinçlenmek lazım ama ben bir yol yöntem bulamadım açıkcası
Şimdi bu arkadaşların olayı şu şekilde oluyor araba sipariş ediyorlar anlaşıyoruz işte bu arabanın alacağı yük bu kadar arkadaş kabul ediyor aynı plazada ticari yük araçlarıda mevcut ve bu araçlarıda kendisi görüyor arabayı 1 - 2 ay kullanıyor arabadan memnun kalmıyor ve memnun kalmama sebebi ise araca bir kamyon yük yüklediğini fakat aracın kaldırmadan çöktüğünü söylüyor. Şimdi bu arkadaşa/lara demezlermi aynı plazada 2 tür araç görüyorsunuz bütün araçların kapasitesi belli peki bu zorunuz neyin nesi ?
Yükten bahsettiğimiz için araba sektörüne deyindim bu olay bütün sektörler dahil olmak ile birlikte hosting sektöründede bu şekildedir herşeyin bir ederi bir değeri ayrı bir görevi kapasitesi var bunu bile bile hala burnunun dikine gitmekte nedir firmanın sitesine giriyorsunuz ürünlerin değeri bellidir başlangıç olarak hosting alırsınız daha sonra yeterli gelmedimi VPS-VDS bunlardamı yeterli gelmedi Dedicated alırsınız budamı yeterli gelmedi parayı verdikten sonra yeterli gelecek ürün elbet bulursunuz yeterki proje ile yatırımları ilerletmeyi bilelim.
Velhasıl kelam bu inat ile ben olduğum yerde kalırım büyük işleri hosting ile yaparım diye düşünür elinizi cebinize atmaz ve bu şekilde ilerlemeyi düşünürseniz çok beklersiniz olduğunuz yerde sayarsınız. Hosting ile büyük işler başarılıyordu madem VPS-VDS Dedicated satışı neden yapılıyor ? bu kadar yüksek lisans ödenekleri optimizasyon ödenekleri en sağlam donanım ödenekleri neden yapılıyor en azından bunları görmek lazım bu ürünlerin olduğu siteden alışveriş yapıyorsunuz yani göz göre göre yanlış tercihler yapıyorsunuz/yapılıyor.
Peki bu konuda Alastyr ne yapsın bu durumdan muzdarip diğer firmalar ne yapsın bu konuda ileri görüşlü çılgın fikirli arkadaşlarımız varsa sektörde görmek isterim/isteriz.
Lütfen doğru ürün seçimleri yapınız aldığınız ürün yeterli değil ise elinizi cebinize atmayı bilin.