Nisan ayında ben de bu sebepten ötürü bir estetik ameliyat geçirdim. Hem sağlık sorunum giderildi hem de burun estetiği yaptırmış oldum. Çok dikkat etmek lazımmış. Öyle demişti doktorum ben de hep dikkat ettim. Eğer üstüne yatarsan, darbe alırsan falan şekli bozulur demişti. Demek ki iyileşme süresince darbe falan alırsa şekli bozuluyor.
Kaç ay geçti, doktorum güneş gözlüğü kullanabilirsin dedi ama maalesef gözlüğü 5 dakika ancak takabiliyorum. Burnumun üst kısmında kötü bir basınç hissediyorum, ağrıyor ve çıkarıyorum. 2 senede tam iyileşme oluyormuş. Şeklini de zaten 2.yılın sonunda tam olarak alıyormuş. O zaman ilk 2 sene aşırı dikkat etmek gerekli.
Hala daha burnumun ucu şiş ve uyuşuk. Bu operasyonu gerçek bir uzman yapmalı. Doktoru çok iyi seçin. Yoksa revizyon gerekiyor ki o da çok daha pahalı ve zor bir operasyon.
İlk hafta çok zor hatta ilk 15 gün epeyce zor

Sonra iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz. Hele de burnunuzdaki dikişler vb alınıp da burnunuz ortaya çıkınca vayyyy

süper bir olay. İnsanın yüzü değişiyor. Güzel bir ifade oluyor. Tavsiye ederim.
Korkunun ecele faydası yok. Doktora gidip bu soruları direkt doktora sorun. Doktor sizi aydınlatır. Biz ne desek boş bence. Çünkü ben de senelerce araştırdım oturduğum yerden. Odanda, bilgisayar başında araştır dur. Hiçbir faydası yok. Çıkıp doktora gidin de o size cesaret versin
Ben doktorun odasına girer girmez o ışığı aldım. Doktoruma sadece soru soracaktım, demesin mi 3 gün sonra boşum gel burnunu halledelim
Cesaret lazım.
Doktorumun adı Ömer Ekin. Hacettepe Hastanesinde. Tavsiye ederim. Bu yaşıma kadar tanıdığım en iyi doktor. İnsani bakımdan 4*4lük. Böyle hastasını seven ve önemseyen bir doktor bulunmaz. Herkese tavsiye ediyorum. Hacettepe'ye yolunuz düşerse Ömer Hocama Selamlarımı ileti. O sizin bildiğiniz kötü doktorlara benzemez