1. Google çalışanları size bağırmaz. Orada ya bir yanlış anlaşılma, ya bir yanlış arama ya da sizin belirtmediğiniz absürt bir durum vardır.
2. Google Dublin ofis ile görüşmeyi deneyin.
1. Bu madde hakkında nasıl bu kadar emin olabildiğinizi anlayamadım. O kadar madde yazdık, sadece bu mu dikkatinizi çekti ?
2. Normal AdWords iletişim nuamraları haricinde nasıl bağlantı kurabiliriz, var mı bir özel iletişim numarası ? Aramalarımızda hesap numaramızı tuşladığımızda askı nedeniyle hiçbir birime bağlanamıyoruz. Sadece açık hesabı tuşladığımızda bağlanıyoruz ve ya MM hesabımıdan bağlanıyoruz.
Zayıflatıcı hap, cinsel güç arttırıcı, sigara bırakma v.s gerçekten çok sıkıntılı sektörler bunlar hele ki tek ürün satış sistemleri artık Adwordsun gözünde kafadan -1 puan zaten çünkü inanılmaz bir reklam sirkülasyonu ve satış yapan sitelerin kalitesi oldukça düşük adamlar 1 sayfa index koyup Adwords den ürün satmaya çalışıyor yanlış anlamayın sizi kast ederek söylemiyorum genel manada Adwords de hal böyle olunca bu konuda genel bir tavır koyuyor. Size bu konudaki tavsiyem Adwords böyle bir tavır aldı ise web sitelerinizi gözden geçirmeniz olacaktır.
Haklısınız sektörümüz sıkıntılı, ama sağlık ve ilaçlar üzerine madem bu kadar AdWords Türkiye için zorlanıyor o zaman çıkartacak bir politika kararı sektörün tamamen kökünü kazıyacak. Bu sektörde 3 yıldan uzun zamandır iş yapıyoruz, şimdiye kadar bir uyarı bile almadık, ne olduda tüm hesapları kapatabilecek bir politika ihlal durumu oldu onu bulamıyorum. Bizimde sistemimiz dediğiniz gibi işliyor, tek ürünler ve normal e-ticaret sitelerimizde vardı. Normal sitelerin altında kurulu tek ürün siteleride vardı...
Bir ürün ya yasaklıdır, ya değildir, ortası olamaz, olduğu durumda zaten kim neye reklam verebileceğini bilemez.
Bitkisel ve Sağlık sektörü olmasa AdWords Türkiye'den doğru düzgün para kazanamaz. Bunu büyük reklamverenler çok iyi bilir. Türkiye'de özellikle Bu sektöre muhtaç olduğu için bir politika çıkartamıyor.
Hepinizden ricam, sadece sorunun neyden kaynaklanmış olabileceğine odaklanmanızdır. Onun haricinde bilinmesi gerekenleri fazlasıyla konuya yazdım zaten. Şunuda belirtiyim, adresgezgini gibi büyük ajanslara MM erişim yetkisi verdim onlarda bulamadı bir sorun. Öyle bir şey söylemeniz gerekiyor ki ben sizin farklı birşey bildiğinizi düşüneyim. Ya da bu sorunu yaşayıp çözebilmiş kişilerin fikrine ihtiyacım var.
Anlayışınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.