haklısın burada kimse veri merkezi önünde beklemiyor aa kesilecekmiş hemen önlem alalım kimse dediğiniz gibi bunun garantisini veremiyor şuan taziyemiz olmasına rağmen bilgisayarımda Vcenter açık ne zaman bir sorun çıkacak hemen önleyebildiğim kadarıyla önliyebilirim mantığıyla bekliyorum DGN de elektirik gitmiş diye barındırma hizmeti alanların ne suçu var? neyse size hayırlı satışlar
Yanlış düşünüyorsunuz ben size elimdeki sunucu bu hafta kesin kesilecek demiyorum, kesinti olacak yada olmayacak bunun garantisini kimse veremez, ne siz bilebilirsiniz ne ben bilebilirim. Bu tarz kesintinin yeni yaşanmasından dolayı böyle bir düşünceye sahip olmanız çok yanlış. Çünkü kesintinin nezaman olacağını hiçbirimiz tam dakika saat gün olarak bilemeyiz. Belki hiç kesilmeyecek? Belki 10 kere kesilecek, belki 1 kere kesilecek ve bidaha olmayacak. Ayrıca sizin verdiğiniz örneğe göre düşünürsek tüm DGN üzerinde çalışan firmalar satış yaptığı VDS, hosting, dedicated satışlarını durdurmalı, çünkü bu hafta ne olup biteceğinden kimsenin haberi yok. Sonucunda biz firmalar verimerkezinin sahibi değiliz ve enerji odaklı problemler bizim problemimiz değil.