Script satın alındı satın alınma ve kurulum aşamasında hızlı ve ilgililer. Ancak sanal pos enteğresi için aynı profesyonel tavır sergilenmedi. 16.09.2015 Tarihinde sanal pos entegresi için destek adreslerine mail atılmış 3 iş günü içinde pos kurulumu entegresi yapılacağı söylenmiştir. 19 unda bitmesi gereken bir işlem 21 inde halen tamamlandı yine mail, canlı destek, ve whatsApp üzerinden sorunla alakalı mesaj gönderildi çözüme ulaşamadım. HİÇ BİR ŞEKİLDE DÖNÜŞ SAĞLANMADI. 22 Eylül de WhatsApp üzerinden ilgileniyoruz yazan bir mesaj geldi.. Arada yine yazışmalar oldu 24 eylül sonunda malum bayram arkadaşlar bakacak denildi bayram dır amenna bekledim.. Bayram bitti geçen zaman zarfında arkadaş baktı bakacak bu gece yapılıyor gibi cevaplar geldi yine bir işlem yapılmadı.

Daha sonraki bir günde pos entegresi yapıldı inceleyin dediler. Gerekli bilgileri girerek inceleme yaptım hata veren bir sayfa çıkıyor onuda bildirmeme rağmen her ulaştığımda bu gece bitiyor, gözünüz mail adresinizde olsun gibi cevaplar veriliyor. Sonuç itibari ile bugün 01.10.2015 halen pos entegresi yapılmadı ve yanıt alacak kimseyi de bulamıyorum. Yurtdışında olduğum için telefon ile de arama şansım olmadığı için böyle bir sorun ile yaklaşık 20 gündür çözüm arayışı içerisindeyim. Son attığım mail ile de konuyu foruma yansıtacağımı bildirdim. Umarım konuyu bir an önce çözersiniz. Alış veriş konusu dışında destek olarak olumsuz bir yorum yapacağımı bilmenizi ayrıca bilmenizi isterim.