Kaçıran arkadaşlar bence bir şey kaçırmadı.
İzlenimlerim
* Çok fazla başvuru almış olacaklar ve herkese vermiş olacaklar ki hostingin hızı kaplumbağa ile yarışır
* Sebebini mail attığınız zaman wordpress kurdum denemek için şirket projelerinde bloglar için kullanayım dedim test ediyorum verilen her cevap paket satmaya yönelik. Paralı paket kullanmalısınız demeye getiriyorlar.
* Sitede şuan sadece Merhaba Dünya yazıyor verilen cevapta siteniz daha fazla kaynağa ihtiyaç duyuyordur paralı paketlerimizden alın deniyor.

BAN BAN BAN

Yani bence kimse bir şey kaçırmadı.
Bu vesile ile görünen o ki benden en az 4 farklı proje kaçırdılar. Bu test ettiğim projeyi zaten orada paralıya geçirecektim. Ben sistemi , hizmeti , şirketi , müşteri memnuniyeti yaklaşımını test ediyordum. + Yönettiğim 13 kadar proje var toplamda 18 kadar projeyi firma kaçırmış oluyor.
Kampanya mantığında sonuçta yeni müşterilere kendini tanıtmak ve hizmetin kalitesini göstermek var.
Beklediğim cevap
Kampanyamız çok yoğun ilgi görmüştür. Bu sebeple yoğun bir izdiham oldu. Gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Sabrınız için teşekkür ederim gibi bir şey dese gönlümde yer bulurdu.