Youtube para kazanma da yeni misin? İçeriğini Youtube da nasıl sunacağına karar veremiyo rmusun? Nerden başlayacağını bilmiyor musun? 4 yıla yakın tecrübe ve birikimimle içeriğinizi sunmanıza yardımcı olacağım. Üstelik sizden hiçbir ücret talep etmeden.

Aklınızda belli bir fikir ya da ne tür bir kanal oluşturmak istediğinizi bilerek benden yardım talep edin. Kısaca boş gelmeyin! Ben size 'şu içeriğin tbm çok iyi' falan demem. Ne yapmak istiyorsanız sizi o doğrultuda danışmanlık yaparım. Danışmanlık sadece içeriğinizle alakalı olacak.

Spam yaparak ya da Film-Dizi-Belgesel-Çizgi Film vb. gibi telifli içeriklerle para kazanmayı düşünenler danışmanlık talep etmesinler. Danışmanlık hizmetini sadece özgün fikirleri olan kişiler için veriyorum.

Hergün 1 kişiye 23:30-00:30 saatleri arasında skype aracılığıyla danışmanlık yapacağım. Takdir edersiniz ki; bu kısıtlı zamanda herşeyi detaylı konuşamaya biliriz. Ama inanıyorum ki kafanızdaki çoğu soruya cevap bulacaksınızdır.

Randevu isteğinde bulunmak için konu altına yorum bırakmanız yeterlidir. (PM göndermeyin.) Mesaj sırasına göre aşağıdaki randevu listesine isimlerinizi ekleyeceğim. Randevu gününden bir gün önce ya da aynı gün PM ile sırası gelen arkadaşlara skype adresimi göndereceğim.

Randevu Listesi: (Listeye isimler mesaj sırasına göre ekleniyor. Eğer gününüzü beğenmezseniz; dileğiniz başka birgüne kaydırabilirim.)

27 Haziran: @Harranli_Emine;
28 Haziran: @GuiTaR;
29 Haziran: @sambaras90;
30 Haziran @Eagless;
1 Temmuz: @ErdalSimsek;
2 Temmuz: @Nuro;

4 Temmuz: @mographic;
5 Temmuz: @vatanyazilim;
6 Temmuz: @legendofr4m0n;
7 Temmuz: @Samsun55;
...............
............
........
....
.

Amaç: Balık vermek değil, balık tutmayı öğretmek.