mamilim90 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhaba
Forumu Uzun zamandır Takip Ediyorum ama Yeni üye oldum
Adım Mustafa 21 Yaşındayım Uluslararası Ticaret 3. sınıf Öğrencisiyim 2 Yıldır İnstagram dan Satış işiyle uğraşıyorum Çok güzel Şeyler Başardım Kendi Ekibimi kurdum Aylık 700-800 arası kargo Çıkarıyorum Elimde internet üzerinden satlılacak Çok ürün var 2 yılda toptancısından üreticilerine kadar herkesle tanıştım (ÇANTA-AYAKKABI-TİŞÖRT-SAAT-BİLEKLİK-KOMBİNLER) ama instagram dan hepsine yüklenemiyorum şuan sadece ayakkabıda ilerliyorum ben hepsini satmak istiyorum şimdi asıl mesele Web site kurdurmak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok site açtırmak kolay parasıyla açıyor herkes çeşitli firmalarda var ama benim ihtiyacım olan bilgi, siteyi açtıktan sonra napılıcak nasıl reklamı olacak nasıl satış olacak reklam nasıl verilecek hiçbir bilgim yok instagram da bu işte baya ustalaştım aylık 10,000 tl geçik reklam verdiğim bile oldu kat kat kazandırdı bana bunu web sitede de yapabilir miyim bilmiyorum bu yüzden tavsiyenize ve bilginize ihtiyacım var
Şimdiden Teşekkür Ederim

Not= vergi mukellefiyim
Merhaba skype adresimizi eklerseniz hayallerinizi gerçekleştirme de yardımcı olabiliriz Mustafa bey.. Hem E-ticaret konusunda hemde danışmanlık konusunda bilgi sahibi yapabiliriz.