Heymen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an bir tane var
%20 indirim sağlıyor yazıyor ama ben denedim %14 sağladı .

Kod : gd5848a

işte ispatı .

Sizde çalışıp çalışmadığı garantisini vermiyorum . Godaddy nin söylediği o .
Ödeme sayfasına kadar gitmeden bir kodun çalışıp çalışmadığından emin olamazsınız, godaddy'nin kod anlayışı artık değişti. CJ.com'daki linklerdeki gibi o kampanyalar diğer bir kampanyayı sana engel kılıyor. Yani ödeme penceresinde o indirimi görmeden kesin konuşmak yanlış.

aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son 60 gün sartı var ne yazkıı bnm kalan surem daha az
ICANN kurallarına göre son 60 gün içerisinde yeni kayıt ya da transfer yapılmış alan adları transfer edilemez. Yani transfer veya yeni kayıt yapılan domainler için 60 gün beklemek lazım. Domaini kullanmıyorsanız

Eğer domain düşmek üzereyse ondan bahsediyorsanız.

On-Hold Status (Beklemede)
(Domain Uzatma ve Transfer İçin Hakkınız Var.

Bu sürece girmiş domainlerin whois sorgusu sonucunda görüntülenebilen status ekranında "registrar-hold" ibaresi yer alır. Domainler, kayıt sürelerinin dolması ile birlikte ilk olarak on-hold durumuna geçer. Bu süre 37 gündür..

Redemption Period (Kurtarmak için son şans) Canınıza Okur

Bu periyot, domain sahibine domaini uzatması için bir son şans tanımak için ICANN tarafından oluşturulmuş periyottur. Domainin kayıt süresi bitimini takip eden 38. gün başlar. Bu dönemde domain sahibi, domaini uzatmak için cezai ücretlendirmeye tabidir. Domain sahibi domainin süresini uzatmadığı müddetçe bu periyot tam olarak 37 gün sürer.

Aşağıdaki Linkte Kurtarma Fiyatlarını Görebilirsiniz. (IHS'ye aittir.)
http://www.ihs.com.tr/domain/alan-ad...lari.html?pl=1