Osmanbey Hocamın Dedigine su sekilde katılıyorum sıfır domainli yeni sitelerden link alınmaz.
Benim yukarda verdigim örnek cok farklı açmam gerekti siz yazınca malum biz yaztıkca ücretli yapan arkadaşlar kızmaya başlıcaklar.
Açtıgım 8 adet paravan açık artırmadan alınmış en düşügü min 5 yıllık domain degeri yüksek spam scoru 0 olan kaliteli domainler.
Paravan blog diyince insanların aklına aç 3 tane makele gir sonra bas tanıtım bas footer geliyor bu düşünce yanlış bir düşüncedir.
Bir sitenin Paravan olabilmesi için Çok saglam olması gerekir.
saglamdan kastım şudur.
1- paravan siteniz sıralamada olması gerekmektedir.
2-Paravan bloglara tanıtım yazısı kaliteli az çıkışlı mümkünse ilk çıkış yapan domain degeri yüksek sitelerden tanıtım alınmalıdır.
3-Paravan bloglara Kaliteli forum sitelerden özgün şekilde en az 200 kelime olmak şartı ile site tanıtım bölümüne abartmadan 5 10 tane 2 ay gibi bir süreye bölerek eklenebilir.
4-paravan blog ana site kadar degerlidir her gün güncel tutulmalıdır.
en az haftada 1 yazı girin diyenleri ben ciddeye almıyorum tam tersini iddaa ediyorum her gün en az +200 kelime özgün bir içerik girin.
5-Paravan blog ilk 10 sayfa gelmeden kendizi link çıkmayın.
6-Paravan blogdan benim seo anlayışım max 4 footer çıkın fazlası etkiyi azaltır.
7-Paravan Blogdan ana siteye tanıtım cıktıgınız zaman tanıtım çıkalan linke 4 5 tane tanıtım yazısı alın .
8-Paravan blog Candır Canandır.
Şu durumu göz ardı etmeyin lütfen. Adamın sektörü ticari bir sektör ise ya da e-ticaret ise.. Yani normalde ana sayfaya özgün içerik girmede kasılırken paravan bloglara günde 200 kelimelik içerik girmek mümkün mü sizce.?
Açıkçası böyle durumlarda evet diğer tüm öneriler çok isabet olmuş lakin şayet sektörünüz bu duruma müsade etmiyorsa haftada bir de olsa girilebilir. Oldukça tecrübe sahibiyim bu hususta. Israrla önerilir.