Rica ederim. Evet bu hafta bencede bekleyin. DB lerin guncellenmesi birkac gun suruyor olabilir. Bir diger olasilikta su olabilir: DUNS numarasini alirken verdiginiz sirket isminin Apple da sirket hesabi acarken vereceginiz isimle bire bir ayni olmasi gerekiyor eslesmesi icin. Bu konuya dikkat ettiniz mi acaba?
Saygilarimla,
Bilgilerin tamamı örtüşüyor. Tekrar tekrar kontrol ettim. Yalnız bugün şunu farkettim; DUNS Nr bilgisini gönderen mailde, bu numarayı 14 gün içinde kullanabileceğim yazıyor. Hatta numara gelmeden evvel ilk başvuruda 30 Eylüle kadar sonuçlanacağı yazmış. Her iki tarih örtüşüyor. 14 gün dolmasına gerçi 1 gün kalmış, ille de dolana kadar beklemiş mi olacağız, belki evet. Yani belki normal süre içindeki son gün olan yarın her şey kendiliğinden düzelmiş olacak.
Bilgiler veritabanında gözüküyor, Apple bilgilerde hata var diye numaranın altını çiziyor. Yani başka alanı, mesela dediğiniz gibi Legal Entity Name alanını bilerek hatalı girmeyi denedim, o zaman onun altını çiziyor. Her şey doğru iken DUNS numaranın altını çiziyor. DUNS numarasını veren D&B üzerinde sorgulama yaptığımda bilgilerim çıkıyor ve tamamen benim kullandığım gibi görünüyor.
Ticket açamıyorum; çünkü bu özelliği yalnız apple developer team üyelerine veriyoruz demiş, ben ilgili adımı geçemediğim için henüz o gruba dahil olmuş gözükmüyorum.
İlk tecrübe... Bakalım nasıl çözülecek