merhabalar öncelikle;
birkaç sorum olacaktı; yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
1-)
ben 5 ile 10 arası paravan blog oluşturmayı düşünüyorum. bunları hazır bloglarda değilde hostinglerde açmak istiyorum. a class ip tercih mi etmem gerekiyor c class da iş görürmü ? a ile c class ip arasındaki farkı biliyorum. fakat google açısından nasıl bir etki yapar ?
2-) paravan blogların içeriklerinin %100 özgün olması gerekir mi ? 2 günde 1 içerik girdirmeyi düşünüyorum her siteye.
3-) paravan bloglara herhangi bir çalışma yapmaya gerek varmı ? varsa neler yapılabilir ?
4-) keyword ve daha önceden kullanılmış linkleri duran (iyi veya kötü linkli) domainlerin alımını yapıyorum. bunları 301 ile yönlendirmenin faydasını görenler çok varmış. fakat nasıl yapıyorlar yapan arkadaşlar ? ilkten içerik girip (özgünmü girmek lazım kopyada olurmu?) sonra belli bir süre sonunda (bu süre ne olmalıdır?) 301 mi yapmak gerekir ? ayrıca bu 301 yapılacak sitelere 301 yapmadan önce (profil link, wiki link, sosyal imleme) gibi şeyler yapmak ana siteye zarar verirmi ? yapsak ne gibi etkiler görebiliriz ?
şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
skype:uzeyirceylan birebir yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa ekleyebilirler.