Kusura bakmayın ama yıllık 30 TL'ye reseller anca böyle olur.

Bakın zamanında ne demişim:

Lindsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, CPU kullanım limiti hakkında bilgi alabilir miyim? Ayrıca Linux reseller hizmeti sunduğunuz kaç adet makineniz bulunmaktadır? Bunu şu yüzden soruyorum, 30 TL gerçekten piyasanın çok altında bir ücretlendirme. Satışlarınız da hayli iyi gözüküyor. Bu kadar reseller hizmetini tek makinede barındırmak, sitelerin yavaş açılmasına yol açabilir, performansını düşürebilir.

Mümkünse konu altından, değilse özel mesajla bilgi verirseniz hemen sipariş geçip yıllık ödeme yapabilirim.

Teşekkürler.
Konuyu görür görmez anlamıştım durumu ama satışların iyi olduğunu da görünce "belki" dürüstlerdir diye düşünmüştüm, paravan sitelerim için almaya niyetlenmiştim sonra belki de tam patlayacağı sıralardır diye vazgeçmiştim. İyi ki de vazgeçmişim, öngörümde haklı çıktım ne yazık ki..

@anindaho; sonuna kadar haklı, aylık parasına yıllık 30 TL'ye reseller hizmetinin hem de limitsiz! kalitesi ancak bu kadar olur. Adam tek makineye yüzlerce reseller müşterisi doldurmuş, sistemde oluşacak açıklarla da baş edememiş haliyle ki baş etse dahi bu kadar siteyi bir makineye doldurduğu için performansın anası ağlar. Yani hack olayı olmasaydı bile siteleriniz Murat 124 gibi çalışırdı.

Amacım ukalalık yapmak değil ki bunları bilerek konuşuyorum amma ve lakin, ben de son anda vazgeçmeseydim şu an mağdurlar kervanına katılacaktım bu yüzden lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın. 3 kuruşa 5 köfte yok arkadaşlar, bedava peynir sadece fare kapanında.

Yıllık 30 TL'ye limitsiz reseller vermek Cem Uzan'ın mazot 1 TL olacak demesi gibi bir şeydir.

Herkese geçmiş olsun, dilerim sitelerinizin yedeklerini kurtarabilirsiniz (paradan umudunuzu kesin bayramdan sonra iade yapılacak işleri fıs klasik oyalama taktiği).