site ile ilgili hiç bir fikrim olmadığı için net bir şey söylemek güç. maksat beyin cimnastiği

sayfa yapınızı bilmiyorum referrer mantıksız bile olabilir. şu bildiğimiz sözlükler gibiyse sadece soldan seçiliyor olabilir. bir entry' okuduktan sonra arama da yapıyor olabilir. diğer mesaj atanların da dediği gibi genelde bir kritere göre gruplama yapılır fakat sözlük yapınızda bir kategori, tag vs yoksa ve gerçek yönlendirme istiyorsanız verileri saklamalısınız. ya da entry girme sayfasına bir tag input'u koyun bırakın yazarlarınız gruplasın
sunucu yükü diye bir şey yoktur, az bütçe vardır diyerek yine latife ile kapanışı yapayım

umarım en kolay ve verimli yoldan halledersiniz.
kolaylıklar
Aslında benim düşündüğüm de buydu eksin anlattım sanırım. Satıra bir sayac sütunu koyup haftalık olarak 2'nin altındaki sayaçlı ilişki kayıtlarını rastlantısal görüp tamamen silip, sayacı 5 üzerinde olan kayıtları da muhtemel eşleşme olarak ilişki tablosundan silip kaydın kendi tablosunda alakalılar kolonuna taşımak gibi bir yok izlemeyi düşünüyorum.
Eğer alakalılar kolonu boş değilse sistem hiç bir işlem yapmadan direk bunu basacak. Böylece sunucu yükü giderek hafifleyecek.
Ama ben sizin düşündüğünüz referrer kaydı yerine ilk başta site içi arama kayıtlarını referans almayı planlıyorum. Çünkü ziyaretçilerin tüm hareketlerini loglamak anlık trafiğin yüksek olduğu anlarda büyük yük getirecektir.
Gruplayacak sistemin gerçekten semantik bütünlük içerisinde olması çok önemli. Bu yeni ziyaretçilerin yenis ayfalara geçişini sağlayacak önemli bir konu. Mesela enflasyon ile ilgili yazdığınız bir yazıda stabil ekonomik veriler diye bir ibare geçiyor. Ve ziyaretçilerin %80'i bu kelimenin anlamını bilmeyerek bu kelimeyi aratıyor. Burada bu iki kelime arasında bir etiket kategori ya da başka türlü bir gruplama yapamazsınız. En anlamlı gruplama kullanıcı hareketlerinin analizi diye düşünüyorum. Haftalık olarak da 2'den az girilmiş ilişki kayıtlarını da sildirecek bir kod yazarak rastlantısal bağları silip, 5 den fazla girilmiş kayıtları da tesadüf olamaz diye eşleyerek taşırsak ilişki tablomuzu yönetebileceğimiz makul sınırlarda tutabiliriz.