Arkadaşlar size çok basit ve de ucuz kablosuz çalışan bir kapı alarm sisteminden söz etmek istiyorum. Ayrıca isteyen arkadaşlara da gönderimini bizzat kendim yapacağım. Markası DESİ. Ürün içeriği ise alarm harici / dış sireni, akü, kapı manyetik kontağı ve iki adet uzaktan kumanda, garanti belgesi, kullanım klavuzundan oluşuyor. Fiyatı ise sadece R10 üyeleri için özel 179 TL'dir.

Kurulumu oldukça basit olmakla beraber, yakınınızdaki bir elektrikçiye de kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Harici siren içine şehir şebekesi olan 220v enerji gelmesi yeterlidir. Fazladan adaptör kullanmanıza gerek yok. Genellikle sigorta kutuları daire kapısına yakın olduğundan dolayı, birkaç metre elektrik kablosu (0,75 ikili tetere) ile sigorta kutusundan enerji sağlanabilir. Kendim için yaptığım montajda 2 metre kablo gitti ve kapı kontaklarını hiç vidalamadan kutudan çıkacak olan çift taraflı bant ile kolaylıkla yapıştırdım. Zaten takıldığınız her hangi bir durum olduğunda bu konu altından yardımcı olacağım. Her şeyden önce ürün yerli ve arkasında DESİ var.

SATIŞ NOTLARI:
* Kargo ücreti, alıcı tarafından karşılanır.
* Ödeme Havale / EFT olarak hesapta görünmesinin ardından, ürün tekrar test edilir ve kontrolleri yapılarak kargo edilir.
* Kapıda ödeme yöntemine sahip olmadığımdan (ki bu işi sürekli yapmadığımdan) lütfen bana güvensizlik ile gelmeyin. Söz konusu R10 ailesi ise bireyler birbirine yanlış yapmamalıdır, mantığı güdülmeli.
* Satılan malın iadesi yapılmaz. Her hangi bir sorun halinde, ürünü bana gönderirseniz gerekeni yapacağımdan şüpheniz olmasın ki buna tüketici hataları dahil değildir.

http://www.kamera-sistemleri.com/blo...ve-fiyati.html