Merhaba arkadaşlar. İçimizden bir arkadaşımızla uzun süreli bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Bunu bir nevi staj gibi düşünün. Hem işi öğreteceğim, hem ücretini yatıracağım. Bu iş için, sağlam karakterli, saygılı, wp konu ve resim eklemeyi bilen, beni yarı yolda bırakmayacak birini arıyorum. Bir nevi sağ kolum olacak Bunu yanlış anlamayın. Şu an için tek iş vereceğim. Ama işi öğrendikten sonra birçok iş yapacağız İnşallah.

Yapılacak iş şu : Benim kendisine gönderdiğim makaleleri siteye girecek. All in seo ve etiket kısımlarını dolduracak. 2 tane resim ekleyecek. Günde 3 adet yazı girilecek. Bu 3 yazı için 3 TL ücret vereceğim. Aylık 90 TL olacak. Konular zamanlayarak da girilebilir. Ödeme aylık yapılacaktır. Yalnız, konuların benim öğreteceğim şekilde girilmesi gerekiyor. Birlikte hem iş yapacağız, hem sohbet edeceğiz, hem de bu arkadaşımız işin detaylarını en ince ayrıntısına kadar öğrenecek. Çevremde bu şekilde birilerini arayanlara da kendisini önereceğim.

Oldukça detaylı yazıyorum. Hastalık, kaza, bela olmazsa işi yarım bırakmayacak, birkaç gün sonra ödeme isteyecek, bu işe sadece para kazanma olarak bakacak, konuları savsaklayacak, bana ve işe saygı göstermeyecek kişiler lütfen talep yollamasın. Ne kırmak ne kırılmak istiyorum. Uzun soluklu çalışabilecek arkadaşlarımın mesajını bekliyorum.