senin bu konuşma şeklinin sen doğru olduğunumu sanıyorsun ?
ingiltere kraliyet ailesinemi mensupsun ?
sen yaptığın işi bir söyle aynı o adamı aşağalıdığın gibi seni aşağılayalım , sonrada biz öyle demek istemedik diyelim.
bu işin yaşla ilgisi yok, burada yaşı küçük olanlar bile senin bu yazdıklarından ego tavan yapmış hissedebilir.
benim yaşım 30
sen şimdi cevapla
ne iş yaparsın ?
baban ne iş yapar ?
yaşın kaç ?
bakalım o adama dediğin şeylere sen dayanabilecekmisin, hodri meydan..
seninle uğraşamam aşağıda gerekli cevabı verdim sana zaten,yaşının 30 olduğundan şüpheliyim..
benim ne iş yaptığım senin için bukadarmı önemli?evet güzel bir işim var ingiliz kraliyet ailesiylede işim olmaz konuyla ilgisi yok zaten burada ciddi bir konuyu konuşuyoruz,lak lak yapmanın polemik çıkarmanın alemi yok,kaç kere evlendin kaç kere boşandın?bu konular bu olayları yaşanmayanları aşıyor, anlama kapasitenizde yetmez zaten,kapasiten yetmez derken bu olayları yaşamayanlar için konuşuyorum bunu. gidin kendi alanınızda kendi konularınızı konuşun,arkadaşa biraz da olsa moral ve güç vermeye çalışıyoruz,yapıcı olmak lazım gelipde konuyu bulandırmanın,yıpratmanın anlamı yok..
birdaha bana cevap verme istersen, belirttiğim gibi uğraşamam, zamanımda yok,zamanım olsaydı otururduk biyerde yüz yüze sohbet ederdik daha iyi anlardın,bu gibi konularda abilerinizden birşeyler öğrenin,ilerde seninde basına gelebilir,şu an ülkemizde yeni evlenenlerin büyük çoğunluğunda bu sorunlar var zaten.bilip bilmeden ortalığa saldırmayın..