Asynchronous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense panelinden ne işlem yapıyorsun ? adwords cpc sini beyin gücünle arttırıyosun herhalde.

konu ağır dolandırıcılık kokuyor,alan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.
hocam adwords cpc siyle felan işim yok. dolandırıcılık kokuyor diyerek ön yargıyla yaklaşıyorsunuz.
işlem diye altını çizdiğiniz kelimeyi Googlede Moderatöründen öğrendim. Ayrıca google adsensenizi inceliyor ve onay veriyor.

adwords cpc konusuna geleyim. mesela premium adsense diye bi tabir vardır. aylık 25 milyon görüntülenme 5 milyon aranma gibi şartı var. büyük sitelerde premium adsense var biliyosundur. bu adsensedeki TBM ler yüksek oluyor. yüksek olunca sen bu site sahiplerine adwords cpc sini beyin gününle mi arttırdın diyosun?
Şartları okursan ben de 50 reklam tıklamasının altında olan adsenselerle çalışamayacağımı yazmışım.
Bu durumda tbm yükseliyor. demekki adwords cpc siyle işimiz olmadan tbm'yi yükseltmek münkünmüş.

Güven konusunda telde vs yazışıp konuşabiliriz. Fakat yine de güvenmezsen ben seni güvendirmek için başka bişey yapamam.
Tel nomu skypeden herkesle paylaşabilirim. Neden ? Bi korkum yok. Kaldı ki reşit bile değilim daha.

Teşekkürler yorumun için.