Minamber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, film sitesi kurmaktan zaten vaz geçtim GELİRİNİN AZ OLMASI KAYNAKLI. Ama şimdi daha iyi oldu bak ne yapalım biliyor musun? sen 1 tane film sitesi kur hatta dataları bile kopya olabilir farketmez sonra bana alan adını ver ( BURADA PAYLAŞ DİREK HERKES GÖRSÜN DENEME AMAÇLI OLARAK ) sonra 15 gün ile 20 GÜN arasında bir süre sayalım bakalım kaçıncı sayfada olacak

Bu arada, pek fazla bir internet hayatın zaten enazından R10 da yok daha da kısa sürsün. Bu iddaayı ben kazanırsam modu çağırır hesabının banlanmasını talep ederiz. Kabul ediyorsan hadi aç bir domain paylaş burada hodri meydan eğer yapamazsam ben hesabımı block ettiricem kimin kaybı daha büyük bakınca anlarsın

NOT: Arkadaşlar HABER sitesi açmaya karar verdim.
Şimdi hiç kimse herhangi bir foruma üye olmak zorunda değil, veya R10'daki üyelik süresinin uzun olması, bu işlerin ehli olduğunu göstermez. Ben diyorum ki; ister statik ip al domainine, ister özel vps sunucun olsun, bunun dışında kendi video playerin olsun, kendin down ve upload etsen dahi, 1,2 ay veya 3 ay içinde 1. sayfaya gelmen mümkün değil. Sen hayal görüyorsun. Senle iddaaya girmeme bile gerek yok, bu işleri bilen zaten neyin ne olduğunu çok iyi bilir.