Şartlar:
-Adsenseye benim yaptığım işlemlerden dolayı banlanma vs durumu olmaz. Yani benden kaynaklı sorun yaşamanızın ihtimali %0. Bu işlemlerin hepsini google modaretöründen edindim. Bu nedenle %0 diyorum.
Adsense bendeyken banlanma vs durumu olursa benden kaynaklı olmadığından dolayı suçu benim üzerime atmayın. Atacaksanız hiç çalışmayalım.
-Müşterilerin bana telefon numarasını vermeleri zorunludur.
- Günlük düzenli 50 reklam tıklaması olması gerekmektedir. Aksi takdirde çalışamayız.
Hangi bölümdeki modaretörden öğrendiniz ?
biraz açıklarmısınız ?
Adsensedeki modlar bu gibi bilgileri vermezler, veremezler.
Bölüm derken dediğinizi anlamadım. Eğitim almış mod birisinden öğrendim. Bi arkadaş yani.
dünya üzerinde böyle bir çalışma yok,olmasıda mantiken mümkün değil.kimseye şifrenizi vs vermeyiniz.
Güvenirsiniz güvenmezsiniz size bağlı. Dünya üzerinde yoksa buna ilk diyebilirsiniz. Şifre konusunda istediğiniz önlemleri alın. İstediğinizi yapın. Günde 1 kere girip kontrol etmem ve işlem yapmam gerekmekte.
Tel numaramdan bana ulaşabilir müşterilerim.
İlginize teşekkürler.
Garip bi durum. TO yu anladım da TBM yükseltme garantisini bi türlü çözemedim.
Google çalışanı, tbm si 50 kuruş olan tık ın en az %25 lik artış kısmını cebinden mi karşılıyormuş?
Google çalışanıyla alakam yok bu işle ilgili. Bu bir yöntem. İşlemlerimi uygulayınca Google tbm yi arttırıyor. İster inanın ister inanmayın ama böyle birşey gerçekten var. yapamazsam zaten para iadesi de yapıyorum.
Benim merak ettiğim acaba cidden bu türden iş verenler varmıdır konu sahibi arkadaşa.. Gerçekten garip ..