Merhaba,
3 Farklı web tabanlı, şirket süreçlerini hızlandıran yeni nesil programlanmış sistem için, tanıtım ve satış yapabilecek ve satış sonrası desteğin de arkasında duracak çalışma arkadaşları arıyoruz. Sistemler internet üzerinden müşteri buluyor fakat müşteri bize gelsin değil biz müşteriye gidelim istiyoruz. Her sistemin web sayfası, tanıtımı ve referansları mevcut.
1.Müşteri arayışı bilgisayar başından, iletişim e-posta ya da telefon ile yapılabilmektedir fakat bulunduğunuz yere göre dilerseniz yerinde ziyaret de yapabilirsiniz. Zira bir hizmetin satışa dönüşmesi bu şekilde daha da olası.
2.Müşteri listesi, beklenen kazanç, ödenen ücret vs. bir liste şeklinde sürekli güncelleniyor olacak.
3.Satış tutarı üzerinden artan bir kazanç sözkonusu. 30% ile başlayarak 49%'a kadar gidiyor.
4.Ödemeler satış kapatıldıktan 1 ay sonra, müşteri ile görüşülerek memnuniyet gözönünde bulundurularak derhal yapılacaktır. Cayma hakkı göz önünde bulundurulacaktır. Karşılıklı güven kazanıldıktan sonra ertesi gün de ödemeyi yaparız.
5. Hizmetler SaaS'tır. Senelik ücret alınıyor.
Kazancın fazla olması durumunda daimi çalışma modeline geçmekteyiz. Kazanç azalmayacak fakat sigorta gibi resmi işlemler yapılacak.
Gelelim sıkça sorulan bir kaç soruya ve detaya.
18+ diksiyonu düzgün arkadaşlar aramaktayız.
2inci madde mevzusu google documents ile halledilmektedir. Ne yapmışım ne alacağım var gözükür.
3üncü madde prim sistemidir. ilk satış 30% iken aynı ay içerisinde satılan hizmete göre 3 satış 5 satışta vs. 49% olmakta. Detayları telefonda konuşacağız.
4üncü madde ile ilgili olarak neden 1 ay sonra ödeme yapılıyor? Bir kaç arkadaş denk geldi böyle.amcasının kasabına hizmeti satıyor parasını alıyor. sonra ne hikmetse müşteri arayıp ben vazgeçtim paramı gönderin diyor. E tabi parasını sorgusuz gönderiyoruz. Kazık yediğimizle kalıyoruz.
Amacımız dürüst az öz bi kaç arkadaş daha bulup sistemlerimizi yaygınlaştırmak ve yarı yarıya denecek şekilde kazancı bölüşmek.
5inci madde ile ilgili olarak; en ucuz hizmete müşteri bulduğunuzda 225TL+ kazanıyorsunuz diyebiliriz. Tabi 3üncü maddeye göre müşteri çoğaldıkça bu tutar da iki katına yaklaşıyor. Satılan hizmet başına 450gibi.
Tüm görüşmeler telefon ile yapılacaktır. Nihai kararlar buradan özel mesaj ile ya da face içerisinde yazışılarak aldım kabul ettim yapılacaktır. Çalışacak arkadaşların içinin daha da rahat olması için yapabileceğimiz ne varsa teklife açığız. Eskişehir'de yaşayanlar ile yüzyüze görüşeceğiz.
Lütfen bölüm kurallarına riayet ederek gereksiz mesajlar göndermeyiniz. Gerçekten ilgili olan ve satış kovalayacak beyefendiler/hanımefendiler'i bekliyoruz.
Saygılar.