Merhaba arkadaşlar geçen gün
Facebook'ta toplu arkadaş kabul etmeyi paylaşmıştım daha sonra baktımki bir o kadarda mesaj geliyor sürekli ve silmek çok uğraştırıcı ve yine biraz uğraştım ve toplu mesaj silme kodunu yapmayı başardım buyrun kod aşağıda
Chrome'de gizli sekmede facebook hesabınıda girip mesaj sayfasını açarsanız yani
https://www.facebook.com/messages/ burayı açınız ve F12 tuşuna basıp Console sekmesine geçin ve aşağıdaki kodu yapıştırıp Enter layın hepsi bu kadar tüm mesajlar silinene kadar bekleyin Mesajlarda devamını gör butonunuda sizin yerine tıklayacaktır.
var start=true;setInterval(function(){
if(start){
var list=document.querySelector("#wmMasterViewThreadlist");list.querySelector("._k_").click()
var tools = document.querySelector("#u_0_18"); tools.querySelector("._51sy").click();
var dlte = document.getElementsByClassName("_54nf")[0]; var dl = dlte.querySelectorAll("li")[17]; dl.getElementsByClassName("_54nc")[0].click();
var cnf = document.getElementsByClassName("rfloat mlm")[0]; cnf.getElementsByClassName("uiButtonConfirm")[0].click();
var count = list.querySelectorAll("._k_");
console.log(count.length);
if(count.length == 1){console.log("Yüklenmesini bekleyin...");start=false;var more = document.querySelector("._2to");more.querySelector(".uiMorePagerPrimary").click();setTimeout(function(){start=true}, 3000);}
}
}, 500);Bir Teşekkür Yeter
hocam konsolu açtım ama nereye yapıştırcaz bunu? birsürü kod var burda
düzeltme: tamam hocam console diye yerden kodu yapıştırdım otomatik siliyor mesajları
Neredeyse 130 tane kızla konuşmalarım vardı
Geçenlerde toplu silmeyi bulamamıştım..tek tek en az 1.5 saat ugraşmıştım hocam manitanın yanına giderken

ALLAH RAZI OLSUN Bİ ZAHMETTEN KURTARDIN