MasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hırsızlığa hırsızlık demek birilerini ezmeye çalışmaksa kusura bakma ama bu forumda çok tutunamazsın. Eski üye-yeni üye ayırt etmem. Hatta hatalı bir mesajını görüp, uyarıp ve şikayet edip 2 günlüğüne banlattığım birisi şuan moderatör, isim vermeyeyim.
Yani buradaki olay eski-yeni olayı değil. Bunu idrak edelim lütfen.

Bu da buradaki son mesajımdır.
Aahah bu neyin havası ya? Sen kimsin de böyle çocuğu yerin dibine sokuyorsun? Açık kaynaklı bir script değil mi bu? Rengini değiştirse bile kendi adını yazabilir? Hayır yani millet w*rez kullanıyor bu kadar tepki almıyor senin derdin ne de yeni üye diye patlıyorsun çocuğa? Ben demek ki fazla işsiz olmadığım için, işim gücüm olduğu için böyle bir şeyi daha önce görmedim şuan bu arkadaş sayesinde farkettim, bir de yeni mi görüyosun vs. demiş insanlar. Evet bak ben yeni gördüm faydalandım, nedir bu yaptığın sayfa sayfa yazmışsın foruma almayın bunları diye ahahah harbi gülüyorum böyle insanları görünce ya, sen şimdi beleş wordpress temasını indirip temanın dibindeki copyright kısmına da isim falan yazmıyosundur direkt temanın yapımcısına link falan veriyosundur dofollow