Hocam servis raporu derken?
Ürünü 1 saat kullanmadan " bune *** " deyip kutusuna düzenli bir şekilde açtıgım gibi geri yerleştirdim.
Hocam en azından bakıcaz artık adam gibi izah edicem durumu.
- Mouse çok ağır zor kullanılıyor
- Mousenin orta çarkı ileri geri yaparken gıcırdama oluyor
bu yüzden iade etmek istiyorum dicem.
Umarım iade alıp ödemeyi yaparlar. Yav ben bu olayı anlamıyorum neden bunlar ürün iadesi almıyorlar? Yada işi zorlaştırıyorlar?
Hocam durumu şöyle anlatayım biz mağaza olarak servis raporu olan ürünü firmasına iade kesiyoruz. Ama raporsuz ürün uzun zamanlar mağaza stoğunda duruyor bir şekilde ya firmaya iade oluyor ya da atık (çöp) oluyor. Yasa gereği artık elektronik ürünleri servis raporsuz iade almama hakkımız var. En azından bizim mağazada bu şekilde ve bütün reyonumuzda ve müşteri hizmetlerinde bu bilgi panolar ile paylaşılıyor. garanti işlemi başlatılırken müşteri hizmetlerinde arkadaşlarımız tarafından ürünün iade ve değişimi servis raporu ile olduğu belirtiliyor. Yani şöyle söyleyeyim bu durumu çok istismar eden kişiler olduğu için bence bu şekilde olması hem alıcı hem satıcı tarafından daha iyi oluyor. Çünkü müşteriden alınan bir ürün tekrar rafa koyulup başka bir müşteriye satılma gibi bir durumu ortadan kaldırıyor.
bu arada kasiyer arkadaşlar para kontrolu yaparken lütfen onlara sahtekarmıyız biz kardeşim diye sinirlenmeyin yine hem kendi hemde sizin güvenliğiniz için yapılıyor o kontroller. çünkü aynı kasadan siz de para üstü alıyorsunuz ve size sahte para üstü verilirse bu durumda siz mağdur kalabilirsiniz.
Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim