Parfüm yerine farklı ürünler kullanabilir. Piyasada herkese hitap eden tonla ürün var ki fiyatlarıda 3-10 tl arası çoğunlukla. Hiçbirşey yapamıyorsa en azından dışarı çıkmadan önce bi duş alsın. Mağaradan çıkmış ayı gibi toplum içine karışmanın anlamı ne. Ayrıca kendisi rahatsız olmuyor diye ben niye kokudan rahatsız olmayayım burasını anlayamadım. Adam minibüsün içinde köpek ölüsü gibi kokuyor be.
Diğer sorunlar farklı konuda konuşulabilir ama bizim şuanki konumuz ter kokan ve buna önlem almayan insanlar. Toplu taşımayı babasının malıymış gibi kullanan, ben içine ederim sizde düzeltin işte kafasındakiler ayrı bir tartışma konusu zaten.
Maalesef öyle toplu taşımaya binmezsin olur biterle çözülmüyor bu sorun. Adam ter kokuyor diye toplu taşımaya binmeyip helikoptermi kiralayacağım. Yarı yolda inip geri kalan yolu ışınlanarakmı gidicem. Dediğini bi mantığa oturtamadım ben.
hocam ter kokan kişi ter koktuğu için rahatsız olmuyorsa, sende o ter koktuğu için rahatsız oluyorsan binmeyeceksin tabi

ne güzel mantık sana işte
sen isyan ettin diye herkes parfüm sıkmayacak, yine sen rahatsız olacaksın
çaresizseniz , çaresizsiniz