ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam belki hiperhidroz'dur belki parfümlere alerjisi vardır hemen yadırgamamak lazım sonuçta kokan kendisi bundan sıkıntı duymuyorsa sizinde duymamanız gerekir.
Parfüm yerine farklı ürünler kullanabilir. Piyasada herkese hitap eden tonla ürün var ki fiyatlarıda 3-10 tl arası çoğunlukla. Hiçbirşey yapamıyorsa en azından dışarı çıkmadan önce bi duş alsın. Mağaradan çıkmış ayı gibi toplum içine karışmanın anlamı ne. Ayrıca kendisi rahatsız olmuyor diye ben niye kokudan rahatsız olmayayım burasını anlayamadım. Adam minibüsün içinde köpek ölüsü gibi kokuyor be.

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam toplu taşımada sadece koku rahatsızlık vermez, hadi bu parfümle yok edilir peki
sevgilisini abaza şekilde öpen elleyen
telefon ile sesli konuşanlar
otobus kendisinin sanıp geniş geniş takılanlar
sapkın kişiler

bu kişiler nasıl engellenecek, insanların kendi yaşam alanları çevreleri var, güzel kokan insan ilede yanyana gelinse belirli süre bu kokuda rahatsız eder.

bu kadar kokudan vs takıntısı olan adam toplu taşımaya binmez olur biter, işte çözüm
ben mesela öyle yapıyorum rahatsız olursan inerim yoksa sinirli adamım, zaten at hırsızı gibi tipim var

geçen giymiş bir genç amerikan bayraklı tişört kolunada israil yıldızı yaptırmış , sorsan millyetçi türk abuk subuk haraketleri var
Diğer sorunlar farklı konuda konuşulabilir ama bizim şuanki konumuz ter kokan ve buna önlem almayan insanlar. Toplu taşımayı babasının malıymış gibi kullanan, ben içine ederim sizde düzeltin işte kafasındakiler ayrı bir tartışma konusu zaten.

Maalesef öyle toplu taşımaya binmezsin olur biterle çözülmüyor bu sorun. Adam ter kokuyor diye toplu taşımaya binmeyip helikoptermi kiralayacağım. Yarı yolda inip geri kalan yolu ışınlanarakmı gidicem. Dediğini bi mantığa oturtamadım ben.