bende alacağım ürünleri n11'den alıyorum şahsen. çünkü vatan bilgisayar gibi yerler çok yüksek verirken n11'deki esnaf daha uygun fiyatlar sunabiliyor size.
başka siteler kredi kartı taksitine fiyat bindirirken n11'de peşin fiyatına taksit çekebiliyorsunuz.
bunun yanında çok rahat iade, değişim vb konularda n11'de önceliğiniz oluyor. eğer satıcının kendi sitesinden iade yaptırmak isteseniz bin bir çirkefliğe yatarken n11'de ise araya n11 girdiği için daha az sorunla karşılaşıyorsunuz. çünkü para satıcının eline geçmediğinden rahat çirkefliğe yatamıyorlar ve yardımcı olmak durumunda kalıyorlar. tabi burada müşterinin haklı olduğu varsayımı ile yazıyorum.
kaldı ki 2014 yılında bir arkadaş n11 kapanacak böyle gitmez felan demiş. n11 şuan resmen koptu gitti nasıl tutmazmış kapanacakmış anlamadım. adamlar resmen tekeline aldı piyasayı sayılır.
e ticaret siteleri kendi sitesinde satamadıkları için n11'de dükkan açıyor zoraki. gittigidiyor felan girdiğim yok n11 açılalı beri. kampanya indirim gırla gidiyor.