erhanby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahifa temasını illegal kullanıpta üst sıralarda bulunan site göstermeniz gerekiyor. Aksini iddia ediyorsunuz ama deliliniz yok.
Sen soruma cevap ver önce.

Alıntı
Arthemia temasını kullananlar varmış da, 100 site birden aramadan çıkarılm ış falan. Gelip Webmaster sitesinde konu açıyorsan bana yazılmış makaleler göster farklı kaynaklardan. Temaların telif nedeniyle sıralamadan çıkarılmasını konu edinen rapor ya da istatistikler sun. Aynı temaya sahip yasal ve ***** tema üzerinde yaptığın denemelerin sonuçları varsa burada paylaş.
Bana bu başlıklarla ilgili rapor sun. Sana farklı kategorilerde Sahifa temasını illegal kullandığı halde ilk sayfada çıkan siteler göstereceğim.

Eğer bana aramadan illegal olarak sıralamadan düşen o Artemia temasını kullanan siteleri, sitelerin düşüşüne etki eden şeyin kullandıkları temaların illegal oluşunu, telif nedeniyle Googla'da raporlanmış, banlanmış (Google Ban - Adsense Ban) site adlarını verebiliyorsan hem senden özür dilerim, hem de üyeliğimi bugün iptal ederim.

Eğer sorduğum soruya yanıt veremeyip de, gelip burada işkembeden sallayıp dikkat çekmek için konu açıyorsan da anca kendini rezil edersin.

Eğer bu konuyu okuyan herkese bunu ispatlarsan dediğim gibi üyeliğimi silerim. Öyle oturduğun yerden iki siteye şöyle olmuş da bilmem ne deyip geçiştirmeden ama. Adam gibi bir araştırma koyacaksın önümüze. Koyamazsan delikanlı gibi lafının arkasında durup üyeliğini iptal etmeyi kabul ediyor musun?

Öyle ergen gibi

Alıntı
Sahifa temasını illegal kullanıpta üst sıralarda bulunan site göstermeniz gerekiyor. Aksini iddia ediyorsunuz ama deliliniz yok.
triplerine girmeyeceksin.

Asıl konu açan sensin. İddianı ispatlayacak delil sun o halde.

DİĞER ÜYE ARKADAŞLARIN DA BENZER YORUMLARINDAN VE BANA SORDUĞUM SORULARLA ALAKALI BİR GERİ DÖNÜŞ YAPAMADIĞINDAN ÖTÜRÜ ARTIK MUHATTAP OLMAMAK ADINA ENGELLİYORUM.
TAVSİYEM YENİ BAŞLAYANLAR KATEGORİSİNDEN TEKRAR KONULARI BAŞTAN ALMAN. HER AKLINA GELENİ DE KONU AÇIP YAZMADAN ÖNCE BİR İNTERNETTE KONTROL ETMEN. BÖYLE KENDİNİ KOMİK DURUMLARA DÜŞÜRMEZSİN EN AZINDAN.
7 YILIN ŞU FORUMDA BOŞA GEÇMİŞ.