Öncelikle bu yazıyı, site işine girmek isteyen herkesin duvarına asması gerektiği taraftarıyım. Çok haklısınız, ancak şöyle ki ben bir front end'ciyim. Yani ben tasarımcıya "sağdan-sola sonsuza kadar uzansın üzerinde benim logom olsun" demeyip width 100% ver onu ayrı container'a al diyebiliyorum. Yazılımdan çok anlamamakla birlikte kötü bir yazılımı da 1 gecede anlayabilme yeteneğindeyim.
Sosyal medya ayağına tamamen katılıyorum ancak 3-4k'lık yatırırıma dönüş alamadığım için biraz mesafeli yaklaşıyorum o mecraya.
-Uzak durmamın nedeni oraya güvenmeme değil orayı beceremememden kaynaklıdır yanlış olmasın-
Kısacası dediğiniz gibi bastırıp parayı "oynayın biraderrr hadi" diyen adamlardan biri değilim.
Dipnot: 3 yıldır hergün konuları giren de benim
Admin şifresi sadece bende mevcut
Sen ne yaparsan yap o site adam olmayacak , sebebi kendinde ara , oradan buradan aldığın konuları değiştirerek varacağın nokta bu.
Sebebi belli , temeli sağlam atılmamış bir site ki siteyi çok iyi biliyorum , kendi konu linklerimi baya bir takip etmişliğim var , hemde sana yardım etmek için konuştuktan hemen sonra..
Hani diyorsun ya r10 dan asla iş yapmam , bende 3 yıl önce sana yardım etmek için aynı sektördeki bilinir sitemden örnekler vermiştim hatırlarsan , site içeriklerimin alınmaya başlandığından sonra kimseye yardım etmiyorum aynı senin gibi..
Anlamadığım nokta bu kadar rahat nasıl konuşabiliyosun kendine dönüp bakmadan..