Konu eski ama belki birine yararı olur diye fikrimi yazayım istedim.
Myhosting firması ile 4 yıldır çalışıyorum. 2 adet VPS aldım. Daha önce hostgator'da reseller hosting kullanıyordum. Günlük 1.5K bir web sitemi sisteme yük oluyor diye hostingimi zırt pırt kapatıp canımı sıktılar. Myhosting'ten aynı özelliklerde bir hosting aldım önce, 6 ay boyunca sitemi bu hostta hiç sorun çıkmadan çalıştırdım, sonra ilk vps'mi aldım sitelerimi vps'ye taşıdım ve hostingi kapattım.
Türkçe canlı destek yok ama sabırlı ve kibar canlı destek var. Bir kaç küçük sorunda google çeviri yardımı ile anlaştım o şekilde bile sorunumu 5,10 dk. içinde çözdüler. Son derece ilgililer. Sitelerimde hiç bir erişim sorunu yaşamadım. 2012 yılından bu yana kullanıyorum. Sitelerim, Türkiye'de host edilen ve sayfa ağırlığı benim emlak sitemden daha hafif olan emlak sitelerinden bile hızlı açılıyor. Ödeme gününüz geldiğinde bir çağrı merkezi aracılığı ile telefonunuzdan da bilgilendiriliyorsunuz.
Kısaca Myhosting gönül rahatlığı ile kullanılabilecek hizmetler sunuyor, emin olabilirsiniz. Godaddy ve Hostgator'dan sonra ilaç gibi geldiğini söyleyebilirim.