Bugün facebookta megacı arkadaşlarım adsense kazançlarını yayınlamışlar, 1000 görüntüleme almışlar kutlama yapıyorlar arkadaşlarına haber veriyorlar

Her neyse bende onlara hava attım kendi adsense kazancımın resmini gönderdim, baktım hemen özelden yazmaya başladılar, nasıl kazanıyorsun nasıl yapıyorsun vs.

sohbet derinleşince bir kaç bilgi öğrendim, sitelerini gruplarında paylaşıyorlar arkadaşlar reklamlara tıklayın diyorlar yardımlaşma herkes sitesini paylaşıyor sonra da giren herkes reklamlara tıklıyor,

bir kaç site paylaştılar benimle aylık 2.500 tl kazandırdıklarını söylüyorlar, sitelere baktım alexa,index diye birşey yok zaten, photoshop resimlerle liderler avanakları avlıyor resmen,

birde bir sitede 14 adsense reklamı var çok şaşırdım...

pardon 15 adsense varmış
1. site
2.site
3. site
4. site

kayan reklam yapsalar daha iyi

şirket liderleri milyonluk paraları bırakıp adsenseden nasıl kazanırım soruları sormaya başladılarsa bunların sonu gelmiştir.

reklamlara tıklayın )

Bu liderde 847 görüntüleme ile 256 tl kazanan dahi tbm 0,20 kuruş olsa, 100 tıka 20 tl 800 tıka 160 tl kazanıri bunun to oranı %100'den fazla üstünü google tamamlamış, saf çocuklarda inanıyor

Hele uyanıklara bakın