SilverWolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki yerine ne kullanıyorlar hocam?
Choogle, ChiTube, ChinBook, Chitter v.s mi? Muhtemelen Windows'a da yasak getirmişlerdir, kendi Linux dağıtımları vardır.. Konu ile ilgili değil ama yasaklarla mücadele ederken bir devlet politikası olarak komple yasaklanması kabul edilebilir gözükmüyor. Eminim kendilerince sebepleri vardır ama..
iyi alışverişler dilerim.
QQ International en yaygın sohbet programı. WeChat ile entegreli bir sistem. Kurumsal firmalar WeChat kullanıyor, Hani Türkiye'de nasıl WhatsUp kullanmayana dışlanmış muamelesi yapıyorlarsa burda da QQ aynı (gerçi ben daha kullanmayanı görmedim

www.baiudu.com Çin'in Google'si. Tüm aramalar burdan gerçekleşiyor. Taobao.com gibi e-ticaret siteleri var. Yani herşeyi kendi içlerinde çözmüşler. Baiudu'yu incelediğimde ne kadar Google kadar olmasada Çin'liler her aradıklarını bulabiliyor.

Windows'a yasak görmedim, ancak kendi İnternet Explorer'lerini kullandıklarını gördüm. Logo bile aynı sadece rengi değişik

Konuyu fazla dağıtmadan sorularına cevap vermek istedim. Anlayamadığın veya sormak istediğin birşey varsa özelden yazabilirsin.

YedinciPeron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, dediğiniz üründen ( go pro ) getirme ihtimaliniz var mı acaba ? Kalite gerçekten 4k mı
Arkadaşlar bu ürün Go Pro değildir, sanırım ona benzeyen 4K çekebilen farklı bir cihaz. İş yoğunluğundan dolayı test etme şansım olmadı, ancak yarın tatil olduğu için muhakkak örnek bir video ekleyeceğim. Beğenenler olursa burada ki son günüm 27.09.2015 Pazar.