Şu an piyasanın alayı ***** Sahifa teması kullanıyor. Kaldı ki Themeforest'ta legal olarak bile en çok indirilen temalardan. Daha bugüne dek tema lisansı nedeniyle Google Ban - Adsense Ban vs. vs. duymadım da görmedim de. Sıralamalarda da sürekli üstteki siteler.
Alıntı
Biz uyanık Türkler,
Yabancılar telif hakkı konusunda bizlerden daha gelişmiş düşünceye sahipler
Duyan da ***** piyasasını Türkler yönetiyor zanneder. Senin o gelişmiş düşünceye sahip yabancıların sitesinden indiriyoruz biz o temaları kullanırken.
Kendini sevmiyorsunuzdur, kompleksiniz vardır bilemem de insanların yaşadıklaı yerle ilgili her iki lafın birinde de Türkler şöyle, Türkiye böyle olayından gına geldi. (Türk kelimesini etnik köken olarak kullanmadım)
Arthemia temasını kullananlar varmış da, 100 site birden aramadan çıkarılm ış falan. Gelip Webmaster sitesinde konu açıyorsan bana yazılmış makaleler göster farklı kaynaklardan. Temaların telif nedeniyle sıralamadan çıkarılmasını konu edinen rapor ya da istatistikler sun. Aynı temaya sahip yasal ve ***** tema üzerinde yaptığın denemelerin sonuçları varsa burada paylaş.
Uykun kaçtı, dur bir Google Optimizasyon teorisi patlatayım da milleti uyandırayım diye konu açma bence. Sonra başka konuda yazdıklarını ciddi birşey olsa da bu kez kimse kaale almaz.