iyi de biz o sitelere kaliteli diye giriyoruz. her mouse tıklatmasında 2 3 tane popup çıkacaksa adblock'u devreye sokarız. insan gibi sabit reklamlarını alsın hergün tıklarım
Kimse kusura bakmasın bir webmaster forumunda adblock kullanıyorum, adblock engelini aşıyorum diyenleri görmek beni şaşırtıyor, maalesef forumun durumunu gözler önüne seriyor. Adblock kullanımı aşırı derecede yaygınlaştığı zaman ürün satışı yada hizmet sektörü dışında kalan siteler taşmı yiyecekler ?
Yok efendim 3 tane popup açıyorlar ondan engelliyorum diyen arkadaşların hiçbiri hikaye anlatmasınlar lütfen, ne var ne yok engelliyor herkes.
Ortada birşey var.
abc.com sitesi adam belirli bir bilgi sağlıyor,
Sitesinede kendi uygun gördüğü oranlarda reklam koyuyor.
Hem adamın sitesine girip bilgilerden faydalanacaksınız hemde sen bu kadar reklam yayınlayamazsın diyeceksin.
normal internet kullanıcıları bunu savunur anlarımda, r10 gibi bir sitede bunu savunun kendi bindiği dalı kesen insanları şaşkınlıkla izliyorum.
Adblock kullanımı bu ülkede %90 lara ulaşırsa o %90 lık kitleye ama ben 2 tane banner ekliyorum benim reklamlarımı engelleme mi diyeceksiniz ? Adam çatır çatır google adsense reklamları dahil tüm reklamları engelliyor zaten