Şimdi başlayalım...

Öncelikle onun tanıdığı birisini tanısan ve arkadaşın olsaydı her şey daha kolay olabilirdi. Fakat öyle bir imkan yok sanırım.

Spor salonundan sonra birlikte gittiği kız arkadaşı var demişsin. Onun yanında takılmaya bak derim ben. Eğer o kız gelip muhabbet açarsa onunla konuşursun arkadaş olursun. Ardından çıkışlarda birlikte gitmeye başlarsınız mesela. Bu sefer ana hedefine doğru kayarak onunla samimiyetini arttırırsın. (bizzat denendi ve işe yaradı bu taktik.)

Ortak nokta bulmak her zaman ön planda olmalı. Genel olarak giydiği kıyafetlerden ayakkabılarına kadar pek çok şeye bakabilirsiniz. Hiç olmadı yaa kardeşime hediye olarak ayakkabı almayı düşünüyorum da ayağınızdakileri çok beğendim, nereden aldınız acaba? şeklinde bir soruyla saçma giriş yapılabilir. Gelecek tepkiye göre geri gidebilir veya daha da muhabbeti arttırabilirsiniz. Eğer konuşmayı kapatmak ve uzatmamak istiyorsa karşı taraf kesinlikle zorlamayın çünkü o an sizin ilk izlenim vereceğiniz an. Olabildiğince hoşuna gidecek biri gibi gözükün.

Bunun dışında bir iki şey daha yazabilirim ama hepsini uyguladım ve işe yaramasına rağmen kalıcı mutluluk ve huzur vermiyor taktikler. Çünkü sizin sevdiğiniz kişiye kavuşmanızdan ziyade sizi sevebilecek kişiye kavuşmanız lazım. Aksi takdirde ilişki uzun olmuyor.

Bol şanslar.