Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinize hayırlı bayramlar.

Başıma şöyle bir iş geldi.

Bir büyük birde küçük sayfam ile birleştirme işlemi yaptım. Asıl url küçük sayfadaydı ve Facebook küçük sayfayı tutmama izin vermedi. Normalde daha önce birleştirme yaptığımda silinen sayfa urlsi girildiğinde otomatikmen yeni sayfaya yönleniyordu. Bu defa öyle olmadı ve url boşa düştü. Kaybetme riskine girmemek için o an elimde kulanmadığım bir sayfanın ismi olarak belirledim.

Şimdi o sayfanın isim değişikliğine de izin vermiyor. Normalde isim değişikliği isteği yapınca herhangi bir yanıt gelene kadar bekleme sürecinde oluyordu bu sayfada ismi değiştirip sayfaya daha sonra girdiğimde sanki istekte bulunmamışım gibi oluyordu. Bir kaç defa bu işlemi tekrarladım bir hafta boyunca. En son olarak ise yine denedikten sonra artık değiştirme kutusu kapalı hale geldi sanıyorum ki bu hakkımıda tamamen yitirdim.

Şu an birleştirme işlemi yaptığım büyük sayfanın url değiştirme hakkı da dolmuş durumda. Bu durumda asıl url yi hiç bir şekilde büyük sayfamda kullanma şansım kalmadı mı? Benim aklıma tek bir yöntem geliyordu o da url nin olduğu sayfanın ismini değiştirip mevcut sayfamdan daha büyük hale getirerek birleştirme yapmak ki aslında milyonluk bir sayfadan söz ediyorum böyle bir şeyde mümkün değil gibi bu saatten sonra.

Çok mu karışık oldu