Bazen reklam tıklayan değil, tıklamayan da sana kazandırır.
Diyelim ki ben Adblock kullanıyorum. Siteye reklam geliri olarak şahsen tıklama açısından zerre faydam yok.
Sen de şöyle düşünebilirsin; bu adamın zaten bana gelir olarak bir faydası yok. Olmasa da olur.
Alternatif bir bakış açısı da şöyle geliştirebiliriz. Ben bu sitenin farklı konularında yorumlar yapıp, uzmanlığımı paylaşıyorum. Bu paylaşımlar ve diğer birçok paylaşım bu siteyi bulunduğu konuma getiriyor. Bu sayede insanlar tarafından talep edilir hale geliyor. Üye olmayan birçok kişi de ziyaret edip, Adblock kullanmadığı halde uzmanlığını paylaşan kişileri de kapsayan konular üzerinden, sana potansiyel reklam kazancı sağlayan kitleyi oluşturuyor.
Bir nevi adam kendisi reklamlara tıklamıyor ama aynı adam sana reklam referansı oluyor.
Sonuç olarak sitelerin tüm içeriği indeks alıyor. Bazen sizin konunuzun altına yapılan bir yorum bile başkalarının sitenizi ziyaret etmesine ve ekstra gelir kazanmanızı sağlayabilir.
Aynen sözlerine katılıyorum bende çok kullanıyorum adblocku faydalı diye düşünüyorum interneti tam kullanamayanlar için güvenli sayılır çünkü adam reklama spam virüs gibi programlar ekliyr direk program iniyor kuruluyor . güvenlik açısından kullanılmalı . koskoca google bişey yapmıyorsa mackolik niye böyle

yaptı