Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o forum bölümünde ne kadar ergen var bilir misin bilmiyorum kullanıyor musun onuda bilmiyorum Sözüm meclisten dışarı olsun gerçekten koskoca şirketin reklamlardan para kazanıp bu siteyi döndürüyoruz muhabbeti gülünç geliyor bana , alt yapıyı sağlayan şirket senin benim gibi bireysel olsa eyvallah diyeceğim ama değil , ayrıca reklama karşı değilim sadece sitede içeriği göremiyorum reklamlardan heryerden bir şey çıkıyor fırlıyor ben bu kısma deli oluyorum. Keza mobil uygulamalarıda o şekilde haber olarak bir bildirim geliyor açıyorum tak reklam saygılar sevgiler.
En son Avrupa Basketbol Turnuvası takım kadrolarına falan bakmak için girdim. Uzun zamandır zaten Adblok olduğu için reklamlarını görmüyordum. Forumdaki genel havadan haberdarım. Zaten o yüzden artık eskisi kadar kullanmıyorum.

Burada da geçenlerde bu tarz popup ya da yönlendirmelerle ziyaretçilere bildirim yapılsa mı yoksa yapılmasa mı diye bir tartışma vardı. Maçkolik bile bu işe girince paylaşım olsun diye ekledim öylesine.

Ben ziyaretçiyi müşteri olarak görmeyen ve özgün içerik giren her sitede reklamlara tıklamaya gayret ediyorum. Dediğin gibi burada hepimizin siteleri var ya da bu işten ekmek yeniyor ama bazıları gerçekten de kantarın topuzunu kaçırmıyor değil. Ondan sonra gelirler düştü diye başlık açarlar.

Az önce de bir yorumda dediğim gibi; iki tarafın birlikte bilinçlenmesi lazım. Bazı yazılmayan kurallar olmalı. Ondan sonra herker kazanır.