Buhara25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ücretsiz aldığınız bir hizmet ile alakalı gerçekten abartılı bir yaygara koparmışsınız. Adamlar bu hosting paketini hizmeti denemeniz için vermiş size dikkat edin hizmet almanız için değil denemeniz için kalkıp burada ücret verip hakkını alamamış gibi bir yaygara koparmanın anlamı olmadığını düşünüyorum. HostTurk'ada bu tür problemler için daha önceden önlem alması gerekirdi bu konuda haklısın ama konuyu açarken en azından uyarıcı biçimde açabilirdin kalkıp olduğu gibi kötülemenin anlamı yok firmayı.
Ücretli yada ücretsiz sponsor dahi olsa vaat edilen bir bu kadar zaman açık kalacak diye bir durum söz konusu ben bu siteye backlinkde kasarım tanıtım yazısıda alırım yatırımda yaparım kazancımı artırmak için bir değişiklik yapmak istesem cpanel kapalı rezillik bunun çamur atmak ile alakası yok cpanel lisansının olmaması rezillikten öte değil kişilerin bilgilerini paylaşmak onlarında art niyetinden değil amatörlüğündendir iyikide sponsor almış insanın kendi parası ile rezil olmak daha sinir bozucu :S verilen bir hizmetteki kusuru laf ile örtmek işini profesional yapıcaksın ayıbını örtmekiçin ustaca kelimeler kullanmıcaksın vesseLam