Kısaca diyorum ki, kurban olun ulan Suriyelilere
3-5 dallama yüzünden hepsini aynı kefeye koymanız nedir arkadaş? İstanbul Sultanbeyli'de olan çakalları düşünün, Suriye'nin de kendine göre çakalları var. O çakallar size denk geliyor demek ki hep. Burda eli yüzü düzgün bir sürü var, geçen birisiyle tanıştım çocuk orda hukuk okuyormuş buraya gelmiş fırında ekmek yapıyor günlük 30 lira için. Az akıllı olun ya az akıllı, bıktıkmış. Zamanı gelir de siz de o duruma düşerseniz, size de bıktık derler emin olun.
sana burda çok fazla kelime yazardımda değmezsin. Sen ol ULAN suriyelile kurban ettiğin kelimelere dikkat et de yaz buraya. Elin korkak karı kılıklısı yüzsüz herifine ben niye kurban olayım. Doyumsuz köpekler var mahallede bir sürü istanbul - gazisoamnpaşa devlet her hafta poşet poşet erzak götürüyor evlerine okadar erzağı biz ayda almıyoruz. Ama hala açlar akşam olunca haka çıkıp para dileniyorlar. Ben böyle bi zihniyetin neresine kurban olucam. 1 tanesiyle tanışmıssın aferin burdaki gençler utanmadan mahallenin gençlerine kafa tutuyor savaşmaya totoları yemeyen insanlar Türkiye de insanlara kafa tutuyor dayak yesede akıllanmıyor arsız herifler. Ben hiç birini sevmiyorum bu millete devlete illaki hakkım geçmiştir vergisi olsun faturası olsun vs ben hakkımı hiç bi şekilde helal etmiyorum bunlara ve bunları savunanlara. Eğer ahirette kul hakkı ve helallik kuranın bize anlattığı şekilde olacaksa ki şüphe yok orda düşünürsünüz. Parti sevmek uğruna ülkenizin vatandaşlarını satmayın. O sığınmacılar para toplayıp tekne alabiliyorsa bu ülkeden gerekli yardımı alıyor demektir. Aynı durumda sen olsaydın şu yazdığın mesajdan anlıyorumki kaçanların en önünde sen olucaksın oraya gitsen seni 2 günde keserlerdi veya sürünürdün umarım yaşın 15 falan değildirde anlarsın yazdıklarımı.