lovecodec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir haftadır tarif girilmediğinden hit'ler 150'lerde hiç tarif girmeden
lovecodec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin aylık getirisi: 40-50 TL (Artmaya başladı ilgilenilirse artar eskiden olduğu gibi)
Jaspers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet doğru değil çünkü buradaki sitenin aylık kazancı bölümü son aya göre söylenir kimse gelip şuan 1 tl ama geçen sene 300 tl di kazancı diyip 300 tl yazamaz oraya. Ben sadece kuralları hatırlattım.
Hocam zaten söyledim orada tarif girilemediğinden hitlerin düşük olduğunu ve doğru orantılı tarif girilmediğinden hit düşünce gelir de düşer, alt kısıma da tarif girilince eskisi gibi rakamlarına ulaşacağınıda belirttim..

Zaten şunu söyliyim hiç tarif girmeden 15 TL kazanıyorsa tarif girilince zaten bunun artıcağını tahmin etmek çok zor değil..Şunu da söylüyorum bence bu site 50-60 kazansa da bu tatmin edici bir rakam değil benim için yada alacak kişi için de 20 yada 50 tl kazanması bir kriter olmamalı..Açık yüreklilikle söylüyorum bu siteyi alacak kişi tüm özelliklerini kullanarak geliştirerek yada üzerine birşeyler koyarak uğraşması lazım..Yani 20 kazanmış 50 kazanmış inan bana dostum bu sitenin hakkı değil..Biraz seo'dan anlayan trafiğini arttırabilecek, tanıtım yazısı vs alıp az uğraşıcak kişiler alsın..Tatlı tarifleri, kek tarifleri ve pasta tarifleri kelimesinde biraz çalışsın bu kelimeler çok iyi konuma gelir..Yani niyetim inanın kimseyi kandırmak yada dolandırmak değil site yine diyorum o tarz birşeye gerek duyduracak bir site değil, ben her zaman buradayım..