lovecodec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jaspers arkadaşımız bilgilerin doğru olmadığını söylüyor fakat konuda zaten belirttim bir süredir tarif girilmiyor siteye bakın zaten bu yüzden satıyorum giremediğim için..Tarif girildiği zaman hit 1000 lere çıkıyor, gelir de ona orantılı..Şu an da tarif girilmiyor iken 50-60 TL gelir nasıl gelsin, oradaki rakamlar tarif giriyorken ki rakamlar..Bakın son 1 ay'ı atıyorum..Kağıdınız kaleminiz, hesap makinanız var, alın siz hesaplayın..Site için herhangi bir yalan söyleyeceğim durum yok herşey net ve şeffaf..Kimseden bir şey saklamam için bir sebepte yok..

Son 1 ay'ın adsense, analytics,trafik kaynağı raporlarını atıyorum, ekstra ne raporu isteyen olursa da özelden ulaşsın yada sormak istediği ne olursa zaten cvp veriyorum.. Konu üzerinden bu tarz şeylere girmeye yok yada kimsenin aklını bulandırmaya,zaten kim ne soruyorsa cvp veriyoruz...

Evet doğru değil çünkü buradaki sitenin aylık kazancı bölümü son aya göre söylenir kimse gelip şuan 1 tl ama geçen sene 300 tl di kazancı diyip 300 tl yazamaz oraya. Ben sadece kuralları hatırlattım.