allpower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet izin veriyorum seni neden bu kadar alakadar ediyor onu hak sahibi olarak göstermem? Yoksa attığın iftiraların asılsız çıktığını anladın da başka yerlere mi çekmeye çalışıyorsun konuyu?

Verecek cevabım konuşacak sözüm yok demiyorsun da daha mesaj atmayacağım diyorsun. Ama bu iş böyle kolay bitmez. Attığın iftiralar yanına kar kalmayacak. Forum içinde seninle ilgili bütün haklarımı arayacağım.
Adam senden 3 liraya alıp, benim diyerek, bana 30 liraya çakmaya kalkıştı. Kazıklayacaktı beni, anlamıyor musun?

Ne iftirası attım, bitmesin hadi, bende uzatıyorum konuyu, beraber ortak olduğunu belirttiyorsun, izin verdim diyerek değil mi? Beni kazıklamaya kalktınız ortağınızla o zaman. Durum budur.

Efendi olalım, uğraşmayalım, ticaretimize, bayramımıza bakalım dedik, hemen rüzgar yapıyorsun. Ara hakkını bende arıyorum.

Moderatör, multi üyeliğe karşı, Kimlik doğrulaması isteyin lütfen. Ip taraması da yapın. Ip adresleri çakışacaktır muhtemelen.

Ardından yapımcısı benim diyeni mi, yada diğer taraf olan, onu kurtarmak için saçmalayıp, ben ona yapımcı sıfatına izin verdim diyeni mi, bilmiyorum bir işlem yapın. Ben şikayetçiyim, üstüne koyup itelemeye çalıştı biri.

YAPIMCI, YAPIMCIDIR. ORTAK KULLANILACAK, SENDE TAKIL DENİLECEK BİR SIFAT DEĞİLDİR. YAPMAMIŞ BİRİNİ YAPMIŞ OLARAK GÖSTEREREK BU İŞTEN KURTARTMAYA ÇALIŞMA. BERABER Mİ ÇIKTINIZ YOLA?