ben herhangi bir partiyi tutmam hiçde işim olmaz açıkcası ama bi yerden bakincada haksızsın diyemiyorum be kardeşim

misal biz kurtuluş savaşında kaçtik mi kadın cocuk combelek girdik kazandık siz topragınızı sevmiyormusunuz ki uğrunda ölmüyorsunuz hadi onu geçiyorum biz müslümanlar yufka yürekliyiz dayanamaz elimizde ki ekmegi veririz'de durum durumluktan cikti bir iken beş oldu beş iken onbeş oldu be kardeşim habire cocuk yapiyorlar cebinde berki 1 lirası yok on beş tane cocugu var yazik günah o bebeklere yazık seninde dedigin gibi ben misal pendikte oturuyorum sahil baglanti yolunda işiklara resmen tünemişler günde mutlaka 2 kez geçiyorum resmen meslek edinmişler elini uzatiyorlar müslümanız abicim o cocuklari o halde görünce veriyorsun bir iki lira dayanamiyorsun ama öyle bi hale geldi ki iş işten cikti

iş yönüde sıkıntı adam sanayide 500 lira aliyorsa adam diyor eleman cok buluyor suriyeli iki üç adam veriyor 100 lira 500 lira alan adamdan daha iyi iş cikartiyor paraya muhtaç sonuçta