Sayı yeterli olmadığı için grubu sonlandırıyorum. İlgi alaka gösterenlere teşekkürler.

Kurallar & Bilgilendirmeler
  • Katılımcı sayısı için şuanlık bir limit yok. Sağlıklı bir trafik yakaladığımızda duruma göre alımları durdurabiliriz.
  • Gruba dahil olan herkes Alexa Toolbar yüklemek ve gezintilerini toolbarı yükledikleri tarayıcıdan gerçekleştirmek zorundadır.
  • Hergün istisnasız olarak aşağıda yer alan tüm sitelerde ana sayfa hariç olmak üzere minimum 2'şer dakika arayla en az 20 dakika gezinti yapılacaktır.
  • Gezinti saatinizin başlangıcı, bitişi ve ip adresiniz hergün gezinti yapıldıktan sonra konuya yazılmalıdır (Bu kurala uymayanın gezintisi geçersiz sayılacaktır).
  • Hergün konu içerisinde kimlerin gezinti yapıp yapmadığını takip edeceğim; fakat katılımcıların sitelerine yapılan ziyaretleri takip edebilmem mümkün değil. Bundan dolayı kendi sitenize yapılan gezintileri teyit etmek için konu altında paylaşılan bilgileri günlük inceleyebilirsiniz.
  • Web sitenizde yetişkin içerik, rahatsız edici reklamlar, hukuk kurallarına aykırı bir durum olmamalıdır.
  • Bazı grup üyeleri günün ilk saatlerinde gezintilerini tamamlamış olabilirler. Bundan dolayı aramıza gün içerisinde katıldığınızda yalnızca o gün olmak üzere eksik ziyaret alabilirsiniz.
  • Suistimal edilmediği sürece tüm grup üyeleri site değiştirme hakkına sahiptir.
  • Gezinti yapmayan ya da geçersiz gezinti yapan grup üyelerinin site adresleri 1 günlük listeden kaldırılır. Eğer ertesi gün de gezinti yapmazlarsa gruptan uzaklaştırılırlar.
  • Aynı üyelerle denk gelip verimi düşürmemek için r10.net üzerinde başka bir gruba dahil olmamalısınız.

Gruba nasıl katılabilirim? (Alımlar AÇIK)
  • Yukarıdaki kuralları kabul ediyor ve şartları yerine getiriyor olmalısınız.
  • Aşağıda yer alan tüm sitelerde ana sayfa hariç olmak üzere minimum 2'şer dakika arayla en az 20 dakika gezinti yapmalısınız.
  • Gezintiye başlangıç saati, bitiş saati ve ip adresinizi (Örn: 123.123.123.***) konuya yazmalısınız.
  • Beni etiketleyerek, herhangi bir mesajıma alıntı yaparak veya pm atarak site adresinizi bana bildirmelisiniz.