Konu
Ultimate Alexa Yükseliş Grubu
22-09-2015, 07:51:47
ozanalkancomtr
Sayı yeterli olmadığı için grubu sonlandırıyorum. İlgi alaka gösterenlere teşekkürler.
Kurallar & Bilgilendirmeler
Katılımcı sayısı için şuanlık bir limit yok. Sağlıklı bir trafik yakaladığımızda duruma göre alımları durdurabiliriz.
Gruba dahil olan herkes Alexa Toolbar yüklemek ve gezintilerini toolbarı yükledikleri tarayıcıdan gerçekleştirmek zorundadır.
Hergün istisnasız olarak aşağıda yer alan tüm sitelerde
ana sayfa hariç
olmak üzere
minimum 2'şer dakika
arayla
en az 20 dakika
gezinti yapılacaktır.
Gezinti saatinizin başlangıcı, bitişi ve ip adresiniz hergün gezinti yapıldıktan sonra konuya yazılmalıdır (Bu kurala uymayanın gezintisi geçersiz sayılacaktır).
Hergün konu içerisinde kimlerin gezinti yapıp yapmadığını takip edeceğim; fakat katılımcıların sitelerine yapılan ziyaretleri takip edebilmem mümkün değil. Bundan dolayı kendi sitenize yapılan gezintileri teyit etmek için konu altında paylaşılan bilgileri günlük inceleyebilirsiniz.
Web sitenizde yetişkin içerik, rahatsız edici reklamlar, hukuk kurallarına aykırı bir durum olmamalıdır.
Bazı grup üyeleri günün ilk saatlerinde gezintilerini tamamlamış olabilirler. Bundan dolayı aramıza gün içerisinde katıldığınızda yalnızca o gün olmak üzere eksik ziyaret alabilirsiniz.
Suistimal edilmediği sürece tüm grup üyeleri site değiştirme hakkına sahiptir.
Gezinti yapmayan ya da geçersiz gezinti yapan grup üyelerinin site adresleri 1 günlük listeden kaldırılır. Eğer ertesi gün de gezinti yapmazlarsa gruptan uzaklaştırılırlar.
Aynı üyelerle denk gelip verimi düşürmemek için r10.net üzerinde başka bir gruba dahil olmamalısınız.
Gruba nasıl katılabilirim? (
Alımlar AÇIK
)
Yukarıdaki kuralları kabul ediyor ve şartları yerine getiriyor olmalısınız.
Aşağıda yer alan tüm sitelerde
ana sayfa hariç
olmak üzere
minimum 2'şer dakika
arayla
en az 20 dakika
gezinti yapmalısınız.
Gezintiye başlangıç saati, bitiş saati ve ip adresinizi
(Örn: 123.123.123.***)
konuya yazmalısınız.
Beni etiketleyerek, herhangi bir mesajıma alıntı yaparak veya pm atarak site adresinizi bana bildirmelisiniz.