Öncelikle geçmiş olsun geçen çarşamba başıma geldi.
Önce 1 dolar deneme amaçlı çekim yapmışlar sonra başlamışlar fatura ödemelerine.
Sms gelmiş 1 saat sonra baktığımda direk bankayı aradım ve iptal ettirdim. Harcama itirazında bulundum. Şuan işlemde. 380 TL fatura ödemesi yapılmış karttan.
Ben oldukça dikkatliyimdir bu konuda. Bilgisayarımın güvenliği oldukça yüksek ve son dönemde alışveriş yaptığım siteler;
İsimtescil, Godaddy, Yemeksepeti, Mediamarkt, Netinternet, Steam, Facebook.
İsimtescil, Godaddy, Yemeksepeti : Bu 3 site ortak hocam. Bunlardan biri olabilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:37:36 -->-> Daha önceki mesaj 17:36:03 --
yapan proxy dns kullanıyorsa ip adresini unut. kartı iptal ettirdiysen tamamdır. Hocam savcılığa git. avea dan kime paraya yatırılmış telefon numarası verirler. avea işlemi olmuş kesin telefon numarası vardır.
Savcılıkla bir kere uğraştım, mahkeme filan 2-3 sene sürdü hocam. Uğraşmak istemiyorum o yüzden. Sonuçta alamadım o davadan. Bilişim suçları maalesef çok geri seviyede şu an ülkemizde.
Zaten Avea'dan para geri istenecek ve ödemek zorunda. Adamlar nasıl bir şirketse 3d secure olmadan onay vermişler alışverişlere.