Bu Nasıl iş? Sayın
@Yeniceri;
@Sikayet;
@Sikayet2; İlginç bir organizasyon var, lütfen ilgilenelim kimse mağdur olmadan;
@erensami; kullanıcısı
@aydogduu; kişisini davet etmiş.
Konuda yapımcısını soruyorum,
Sonra Aynı
@erensami; kişisi:
@allpower; davet etmiş, oda benim diyor.
Sonra aynı
@erensami; kişisi:
@depeyi; davet etmiş. O da Şahitlik yapıyor
galiba multi üyelik var diyorsun ama forum kurallarından haberin yok galiba. böyle bi durum varsa ilgili forumda şikayetini dile getirirsin ve moderatörlerde bahsedeceğiniz durumu inceler. Dediğiniz gibi bi durum var moderatörler ilgili yaptırımları uygularlar.
Ya dediğiniz gibi bi durum yoksa? Attığınız iftiraların vebalini ödeyebilecek misiniz?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:31:02 -->-> Daha önceki mesaj 15:07:49 --
evet script bana ait.
@EmreUnan; nickli kullanıcısının dediği gibi de bunu kanıtlıyorum.
@aydogduu; ve
@erensami; kullanıcılar iş yerinden arkadaşlarım olurlar.
@erensami; hem beni hem de
@aydogduu; nickli kullanıcıyı r10'a davet etmiştir. benim pek zamanım olmadığı için
@aydogduu; nickli arkadaşım scripti benim de iznim olarak scripti kendinin gibi dile getirmiş ve benden habersiz olarak komisyon eklemiştir. komisyon eklemesinde bi problem görmeme rağmen kendisini bundan vazgeçirdim.
fakat
@EmreUnan; nickli arkadaş fiyat farklılığından olacak kendisini dolandırmaya çalıştığımızı düşünmeye başladı. kendisine durumu özelden detaylıca anlatmama rağmen enteresan bi şekilde bu fikrinden geri adım atmadı ve bizleri dolandırıcılıkla suçladı ve suçluyor.
görüldüğü üzre benden memnun olmayan ve memnun olan iki müşterim konuya yazdılar. memnun olmayan müşterim Onur Hocamın üyeliğiyle ilgili bi problem yok.
gelelim
@depeyi; nickli müşterime. Bugün kendisiyle iletişime geçtim ve eğer r10 üyeliği varsa konuya scriptin bana ait olduğunu dile getirmesini istedim. Fakat r10 üyeliği olmadığını söyledi. Konuyu açıp okumuş ve benden davetiye bulmamı konuya yazmak istediğini söyledi. ben de iş yerimdeydim ve
@erensami; arkadaşıma davetiyesi olup olmadığını sordum ki
@depeyi; aynı zamanda
@erensami; arkadaşımın da müşterisidir ve bi tane davetiyesi olduğunu söyledi. bu davetiyeyle de
@depeyi; nickli müşterimi davet ettim ve o da konuya sırf bu başlığa yazmak için girdiğini söyledi. mail adresi de mevcut ilgili yazısında.
@EmreUnan; arkadaşım fazlasıyla paranoyaksın haberin olsun. bu kadar güvensiz olma insanlara güvenmeyi öğrenmen hayatında sana çok daha fazla şey kazandıracaktır emin ol.